Sonera Stadiumista tuli Telia 5G-areena

Viime vuonna Minimarathonilla tultiin maaliin Sonera Stadiumille. Sijainti säilyy edelleen samana tänäkin vuonna, mutta maalin nimi muuttuu. Sonera Stadiumina tunnettu Töölön jalkapallostadion jatkaa uudella nimellä Telia 5G-areena. Nimenmuutos tuli ajankohtaiseksi, kun Sonera ja Tele Finland yhdistyivät Telia-brändiksi.

"5G" Areenan nimessä kertoo uusien palveluiden maailmasta, jonka teknologian seuraava sukupolvi tekee mahdolliseksi. Matkalla kohti 5G:tä haluamme jo tällä kaudella luoda uusia, hauskoja ja mielenkiintoisia kokemuksia matsia seuraaville katsojille niin paikan päällä kuin mobiililaitteidenkin välityksellä. Tulevaisuudessa teknologian huikeat mahdollisuudet, kuten virtuaalinen todellisuus ja esineiden internet vievät suuria yleisötilaisuuksia kokonaan uudelle tasolle, sanoo Telian CDO Jani Engberg yrityksen tiedotteessa.

Uudessa Teliassa yhdistyvät Soneran ja sen tytäryhtiöiden kansainvälisyys ja edelläkävijyys sekä Tele Finlandin palkittu asiakaskokemus.

- Telia 5G-areenasta tulee näyteikkunamme Helsingissä ja yhä enemmän myös digitaalisessa ympäristössä. Brändimme ytimessä on uusien yhteyksien löytäminen, ja siksi haluamme olla läsnä siellä missä ihmisetkin ovat. 5G-areena on yksi kaupungin tärkeimpiä kohtauspaikkoja, joka kokoaa yhteen jalkapallosta ja muista tapahtumista innostuneita yhteisöjä, sanoo puolestaan kaupallinen johtaja Markus Lahtinen Telialta.

Lähde: Telian verkkosivut