GoExpon juoksualue RunSport on täynnä asiaa!

Kevään upea liikunnallinen messutapahtuma GoExpo 17.-19.3. on jälleen täynnä urheilun ilotulitusta. Suomen Urheiluliitto ry on mukana toteuttamassa RunSport -aluetta yhdessä Messukeskuksen kanssa. Mukana myös runsaasti lapsiperheitä koskettavaa asiaa.
 

VUODEN 2017 RUNSPORT-ALUE ON TÄYNNÄ TIUKKAA ASIAA

 
GoExpon RunSport -alue muuntautuu vuonna 2017 kolmipäiväiseksi asiantuntijafoorumiksi. Tule kuulemaan puheenvuoroja ja mielenkiintoisia haastatteluja eri aiheista vaihdellen juoksun ja kuntoilun trendeistä tai viimeisimmistä teknisistä laitteista aina perheen ja vapaa-ajan yhdistämiseen sekä viimeaikoina paljon palstatilaan saaneeseen raskauden jälkeiseen harjoitteluun. Ohjelma löytyy täältä.
 
Tapahtumapäivät on teemoitettu: perjantaina ohjelmasisällön aiheena on Työterveys ja hyvinvointi. Lauantaina vuorossa on Kuntourheilu ja trendit ja sunnuntain teemana on Perheen, työn ja vapaa-ajan yhdistäminen sekä raskauden jälkeinen harjoittelu. Näiden pääteemojen alle on luvassa runsaasti mielenkiintoisia esityksiä, asiantuntijapaneeleja ja haastatteluja alojen osaajilta, huippubrändeiltä, bloggareilta sekä tavallisilta kuntoilijoilta.
 
RunSport-alueen moderaattorina toimii juoksuvaikuttaja Joonas Laurila. Tarkempi ohjelma julkistetaan lähipäivinä.
 
Tervetuloa mukaan! Seuraa juoksutapahtumia sosiaalisessa mediassa ja osallistu kilpailuihin, joissa voit voittaa lippuja messuille!

GoExpon nettisivulle