Uutiset

Norlandia Päiväkodit on Minimarathonin tuore nimikkokumppani. Minimarathon on osa 18. toukokuuta 2019 järjestettävää Helsinki City Running Day -tapahtumaa. Minimarathon tunnetaan jatkossa nimellä Norlandia Minimarathon. Lasten liikuntatapahtuma Norlandia Minimarathon tarjoaa mukavaa yhdessäoloa koko perheelle.

Minimarathon 2019 ilmoittautuminen on jo auki ja ensi vuonna Mini juostaan 18.5.2019 Helsinki City Running Dayn yhteydessä! Minimarathonin hintaportaat nousevat asteittain mitä lähemmäksi tapahtumaa mennään. Tämän hetkinen osallistumismaksu on vain 14 euroa sisältäen mm. teknisen Minimarathon T-paidan, Minimitalin, turvallisen valvotun reitin Eläintarhan kentältä Telia 5G Areenalle ja tottakai herkulliset maalieväät! Ilmoittautuminen hyvissä ajoin kannattaa, sillä edullisen hinnan lisäksi kaikki heinäkuun aikana ilmoittautuneet saavat Paula-lehmä pelikortit!

Minimarathon lähestyy jo hurjaa vauhtia ja on hyvä aika aloittaa fiilistelemään, miksei samantien maalieväistä.

Minimarathon 19.5.2018 lähtöaikataulu on muuttunut!

Ensi vuonna Minimarathonin elokuinen päivä muuttuu toukokuulle - se järjestetään Helsinki City Running Day -tapahtumapäivänä 19.5.2018. Päivässä on lasten Minimarathonin lisäksi tarjolla Helsinki City Marathon ja Maratonviesti, Helsinki City Run puolimarathon sekä Helsinki City 5 -katujuoksutapahtuma. Lasten Minimarathon starttaa päivän klo 9:00.

Ilmoita lapsesi mukaan 2018 vuoden hienoimpaan juoksupäivään! Mitä aikaisemmin ilmoittaudutte, sitä edullisemmin pääsette mukaan, sillä tapahtumien hinnat nousevat portaittain. 

Pienet ja isot jalat vipeltävät lauantaina jälleen Chiquita Minimarathonilla, kun lapset ja aikuiset nauttivat yhdessä liikunnasta kilometrin matkalla. Koko perheen hyväntuulinen liikuntatapahtuma alkaa kello 10.00 Eläintarhan kentältä ja maali on Telia 5G -areenalla.

Juoksun jälkeen Eläintarhan kentän toimintapisteillä pääsee touhuamaan vaikka mitä muutakin hauskaa, Minin tunnelmaan johdattelee yhteinen alkuverryttely ja päivän voi huipentaa vaikka uintiin, sillä juoksijan osallistujamaksuun sisältyy ilmainen pääsy Uimastadionille.

Liikunnan Kehitysyhteistyö LiiKe ja Suomen Urheiluliitto keräävät jälleen Minimarathonilla käytettyjä lenkkareita. Lenkkareille annetaan uusi elämä Kaakkois-Tansaniassa, missä LiiKe toteuttaa tyttöjen terveyskasvatus- ja liikuntahanketta kahdeksalla yläasteella Mtwaran alueella. 

Ihan pian on taas aika kesän iloisimman juoksupäivän, Chiquita Minimarathonin! Kaikille juoksijoille lähetetään tällä viikolla sähköpostise infopaketti, josta selviää juoksijan juoksunumero. Tällä juoksunumerolla ja omalla nimellä voi noutaa kaikki juoksumateriaalit joko perjantain Töölön Kisahallilta tai Lauantaina Eläintarhan urheilukentältä. Ilmoittautua mukaan ehtii vielä lauantai aamunakin!

Minimarathon ei ole vain pelkkää juoksua, vaan juoksun lisäksi menoon mahtuu myös paljon mukaansatempaavia aktiviteetteja. Huikeita suorituksia, aitoja tunteita, iloisia ilmeitä ja vauhdikasta menoa, tätä kaikkea näet Minilllä!

Viime vuonna Minimarathonilla tultiin maaliin Sonera Stadiumille. Sijainti säilyy edelleen samana tänäkin vuonna, mutta maalin nimi muuttuu. Sonera Stadiumina tunnettu Töölön jalkapallostadion jatkaa uudella nimellä Telia 5G-areena. Nimenmuutos tuli ajankohtaiseksi, kun Sonera ja Tele Finland yhdistyivät Telia-brändiksi.