Tapahtumainfo

Perjantai 18.5.2018
 
Minimarathonin kisatoimisto on avoinna perjantaina 18.5. klo 9-19.00 Töölön Kisahallilla numeroiden ja t-paitojen hakua varten. Töölön kisahallilla on myös Helsinki City Running Day EXPO, jossa voi tutustua kumppaneiden tarjontaan ilmaiseksi ja nauttia kisatunnelmasta. Tervetuloa!
 
Lauantai 19.5.2018

klo 8:00                  Minimarathon Kisatoimisto aukeaa Eläintarhan urheilukentällä, Huomaa eri sijainti kuin perjantaina!

klo 8:00                      Sportyfeel Helsinki City Marathon,Sportyfeel Helsinki City Run, Marathonviesti, Helsinki City 5 kisatoimisto ja expo-alue aukeavat
                                   Töölön  Kisahallilla

klo 8:30                      Telia 5 G Areenan katsomot aukeavat katsojille

klo 9:00                    Minimarathon numeroiden haku päättyy Eläintarhan urheilukentällä

 
klo 9:00 ->              Minimarathonin aamujumppa

klo 9:00                  Minimarathonin lähdöt alkavat Eläintarhan urheilukentällä. Huom! Vuonna 2018 vanhemmat lapset lähtevät ensin.

klo 9.00                      Varustesäilytysalue, pukutilat ja arvotavarasäilytys aukeavat Telia 5 G Areenan (entinen Sonera Stadium) viereisellä
                                   pallokentällä "Bolliksella". Säilytys on auki tapahtumapäivänä kello 9.00–21.30 ja säilytykseen voi jättää omalla vastuulla tavaraa
                                   vain sitä varten jaetussa virallisessa varustesäilytyspussissa.

klo 10.30                    Sportyfeel Helsinki City Run juoksunumeroiden jako päättyy

klo 11.15                     Sportyfeel Helsinki City Runin ensimmäisten lähtöryhmien juoksijat ryhmittäytyneenä lähtöalueella Mäntymäenkentällä.

klo 11.30-12.10           Sportyfeel Helsinki City Run lähdöt

klo 12:00                    Sportyfeel Helsinki City Marathonin ja Marathonviestin arvotavarasäilytys ja varustesäilytys aukeavat

klo 13:00                    Helsinki City 5 numeroiden haku päättyy

klo 13:00                    Sportyfeel Helsinki City Marathonin omien juomien tuonti kisatoimistoon päättyy

klo 14:00                    Sportyfeel Helsinki City Marathon numeroiden haku päättyy ja Kisahallin (A-halli) Expo ja Intersport juoksukauppa sulkeutuu. 
                                   B-hallin Expo on vielä avoinna

klo 14:00                    Kisa-info aukeaa Telia 5 G Areenalla

klo 14:45                    Helsinki City Marathonin juoksijat ryhmittyneenä lähtöalueella

klo 14:45                    Helsinki City 5 juoksijat valmiina Ruoholahden torilla

klo 15:00                    Helsinki City Marathon lähtö Mäntymäentieltä, Paavo Nurmen patsaan läheisyydestä

klo 15.10                    Sportyfeel Helsinki City Run tapahtuma-aika päättyy

klo 15:15                    Helsinki City 5 lähtö Ruoholahdentorilta 

klo 15:30                    Tavaroiden vienti varustesäilytykseen päättyy. (HUOM! HCM lähtö klo 15:00 rajoittaa hetkellisesti kulkemista varustesäilytysalueelle)

klo 15:30                    Helsinki City Marathonviestin lähtö Mäntymäentieltä, Paavo Nurmen patsaan läheisyydestä

klo 16:15                    Helsinki City 5 kilpailuaika päättyy

klo 21:10                    Sportyfeel Helsinki City Marathon kilpailuaika päättyy

klo 21:30                    Arvotavara- ja varustesäilytys sulkeutuvat

klo 21.30                    Kisa-info sulkeutuu

Suosittelemme käyttämään julkisia kulkuneuvoja tapahtumaan tullessanne, sillä tapahtuman osallistujille ja katsojille ei ole varattuja parkkipaikkoja tapahtuma-alueella. 

 
Oikeus aikataulujen ja tapahtumapaikkojen muutoksiin pidätetään.

Helsinki City Running Dayn matkakumppani on Vetikko Travel. Vetikko Travel tarjoaa juoksijoille majoitusta Cumulus Hotel Meilahdessa (os. Tukholmankatu 2, 00250 Helsinki). Hotellista on noin 10-15 min kävelymatka lähtöön ja maaliin ja hinta sisältää aamiaisen sekä saunan juoksun jälkeen. 

Varaa majoitus tästä

Minimarathonin juoksureitin lähtö on Eläintarhan urheilukentältä ja maali sijaitsee Telia 5G-areenalla

Reitti tulee Telia 5G-areenalle kaakkois kulmasta (Olympiastadionin puoleinen kulma). Reitin pituus on noin 1km ja sen voi juosta yhdessä vanhempien kanssa.

 

Katsojat pääsevät veloituksetta Telia 5G-areenan pääkatsomoon sekä päätykatsomoihin. Kulku katsomoihin Urheilukadun puolelta. Vanhemmat pääsevät vastaanottamaan lapsiaan Telia 5G-areenan kenttätasolle kentän Olympiastadion puoleisessa kulmassa olevasta portista.

Kilpailunumero tulee kiinnittää paidan etupuolen yläosaan siten, että se on helposti luettavissa. Numeron saa pitää juoksun jälkeen.
Kilpailunumero tulee noutaa etukäteen perjantaina klo 1-20 tai lauantaina klo 8-9 Kisatoimistosta. Minimarathonin kisatoimisto sijaitsee perjantaina 18.5 Töölön kisahallissa osoitteessa Paavo Nurmen kuja 1 klo 9-19 ja lauantaina 19.5 Eläintarhan urheilukentällä osoitteessa Vauhtitie 6. Lue lisää täältä.

Ennen juoksua minimaratoonareiden on haettava osallistujapakettinsa kisatoimistosta. Paketti sisältää juoksunumeron, sen kiinnittämiseen tarvittavat hakaneulat sekä Minimarathon t-paidan.Osallistujapaketin voi noutaa perjantaina Töölön Kisahallilta 9-19 tai viimeistään lauantaina klo 9.00 mennessä Eläintarhan Urheilukentältä! Osallistujapaketin saa kisatoimistosta juoksijan juoksunumerolla ja nimellä.

Kisatoimiston aukioloajat ja sijainti:

Perjantaina 18.5.2018 kello 9-19.00 Töölön Kisahallilla (Paavo Nurmen kuja 1). Huomio vaunujen kanssa kulkevat! Mäntymäenkentän puoleisista ovista tultaessa on oville jyrkähköt raput. Mannerheimintien puolelta tultaessa ei ole rappuja.

Lauantaina 19.5.2018 kello 8-9.00 Eläintarhan urheilukentällä.

Minimarathonin lähdöt tapahtuvat ikäsarjoittain lauantaina klo 9 alkaen Eläintarhan urheilukentällä. Ennen lähtöjä verrytellään jalat ja kroppa vetreiksi alkujumpassa.

Lähtöjärjestys on vanhemmasta ikäluokasta nuorempaan, eli 13-vuotiaat aloittavat juoksut. 

Lähtöalueelle voi palata vielä oman juoksun jälkeen leikkimään, sillä alue on auki klo 12.00 asti.

Kaikkien sarjojen juoksun maali sijaitsee Telia 5G-areenalla. Maalissa jokainen minimaratoonari saa kaulaansa Mini-mitalin ja yhteistyökumppaneiden tarjoamia eväitä. Erityisruokavalioita ei valitettavasti pystytä huomioimaan.

Matka Sarja Syntymävuosi
~1km 5v. 2012 ja sen jälkeen
~1km 7v. 2010 ja 2011
~1km 9v. 2008 ja 2009
~1km 11v. 2006 ja 2007
~1km 13v. 2004 ja 2005

 

Huom! Missään sarjassa ei ole ajanottoa. Pienimmät voivat kävellä tai juosta reitin aikuisen seurassa. Alle 5-vuotiaat lähtevät reitille 5v. sarjassa. Sarjat määräytyvät automaattisesti syntymäajan mukaan.

Pääset 2018 osallistujalistaan täältä.

Mikäli minimaratoonarin nimi ei löydy osallistujalistalta, vaikka olet maksanut ilmoittautumismaksun, ota yhteys toimistoon maraton(at)sul.fi

Mikäli et halua lapsen nimeä näkyviin, voit ilmoittaa hänet aliaksella (esim. vain etukirjaimin). Muista tällöin mitä nimeä olet käyttänyt! Täytä muut tiedot kuitenkin täydellisesti, jotta saat osallistumisinfot ajoissa sähköpostiin tai tekstiviestillä.

Suomen Urheiluliitto ry on ottanut If Vahinkovakuutus Oy:stä tapaturmavakuutuksen, joka kattaa osanottajille Minimarathon-juoksutapahtuman aikana sattuvien tapaturmien aiheuttamat hoitokulut (3 000 euroon asti). Vakuutus on voimassa 19.5.2018 Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin kuuluvilla henkilöillä. Vakuutusnumero on SP0001451966. Korvausta voit hakea Internetissä osoitteessa if.fi/internetplus tai soittamalla numeroon 010 514 2243.

 
Huom. Vakuutettu vastaa kuitenkin itse hoitokuluista kunnes korvausasia on käsitelty Ifissä. Tapaturman sattuessa hakeudu välittömästi tapahtuma-alueen tai reittihuollon ensiapupisteeseen. Mikäli sinut ohjataan jatkohoitoon, muista säilyttää kaikki hoitoraportit, sairauskertomukset ja kuitit (myös matkakuluista) myöhempää vahinkokäsittelyä varten. Lisätietoa vakuutuksesta ja -ehdoista saat kyseisen tapahtuman Internet-sivuilta.

Mikäli et kuulu Suomen asumisperusteisen sosiaaliturvan (Kela) piiriin, huomioithan, että olet tapahtumassa mukana omalla vastuullasi.

Juoksijoiden osanottomaksuja ei palauteta missään tapauksessa. Peruutuksesta ei tarvitse ilmoittaa organisaatiolle erikseen.

Muistathan päivittää osoitetietosi ajan tasalle, jotta varmistat infolehden sekä muun tärkeän tapahtumaa koskevan materiaalin saapumisen oikeaan osoitteeseen. Osoitteen voi päivittää kirjautumalla omaan profiiliin ilmoittautumisvahvistuksessa sähköpostiin tulleilla käyttäjänimellä ja salasanalla.

Juoksun aikana järjestetään tapahtumakuvaus. Juoksijat kuvaa reitin varrella MarathonFoto, joka tarjoaa kuvat katseluun ja myyntiin tapahtuman jälkeen. Kuvat ovat saatavilla noin 1-3 päivää tapahtuman jälkeen MarathonFoton nettisivulla. Kuvat julkaistaan niistä juoksijoista, jotka ovat ilmoittautumisen yhteydessä antaneet valokuvausluvan.

Tapahtumakuviin liittyvissä asioissa juoksijoita palvelee MarathonFoton asiakaspalvelu: mfservicefinnish@marathonfoto.net

Järjestäjillä on vapaa käyttöoikeus Helsinki Minimarathonin aikana ottamilleen kuville sekä videokuvamateriaalille.