Tapahtuma

Mini on muutakin kuin juoksua
Chiquita Minimarathon on ennen kaikkea koko perheen hyväntuulinen liikuntatapahtuma, joka tuo kesäpäivään hauskaa tekemistä ja liikunnan riemua! Ensimmäiset minimaratoonarit ampaisevat matkaan lauantaina 12.8 kello 10.00 Eläintarhan kentältä ja maaliin saavutaan Telia 5G-areenalle. Eläintarhan kentälle on rakennettu useita lapsia viihdyttäviä toimintapisteitä, joissa aika varmasti kuluu nopeasti hauskan tekemisen merkeissä! Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ja juoksun jälkeen leikkejä voi jatkaa Eläintarhan kentällä klo 13 asti.

Kaikki mukaan Minille
Minimarathonille ei ole alaikärajaa ja nuorimmat osallistujat voivat juosta yhdessä vaikka isompien sisarusten tai vanhempien kanssa. Ennen starttia Minin tunnelmaan johdattelee yhteisverryttely-jumpat sekä hauskanpito vaikka kilparadalla juosten tai pituutta hypäten.

Maaliin Telia 5G-areenalle
Lähtökomennon jälkeen "maratoonarit" suuntaavan yhden kilometrin mittaiselle reitille kohti Telia 5G-areenaa, jossa Minin maali sijaitsee. Kun maaliviiva on ylitetty saavat minimaratoonarit kaulaansa Mini-mitalin ja pääsevät herkuttelemaan yhteistyökumppaneidemme tarjoamilla herkullisilla välipaloilla.

Juoksun jälkeen Uimastadionille
Minimarathonin osallistumismaksu sisältää juoksijan ilmaisen sisäänpääsyn Uimastadionille.

ON SIIS MONTA SYYTÄ LÄHTEÄ MUKAAN MINILLE!