Tapahtuma

Mini on muutakin kuin juoksua
Norlandia Minimarathon on koko perheen hyväntuulinen liikuntatapahtuma, joka tuo kevääseen hauskaa tekemistä ja liikunnan riemua!

Norlandia Minimarathon on osa Helsinki City Running Day -tapahtumapäivää. Ensimmäiset minimaratoonarit ampaisevat matkaan lauantaina 18.5 kello 9.00 Eläintarhan kentältä ja maaliin saavutaan Telia 5G Areenalle. Eläintarhan kentälle on rakennettu useita lapsia viihdyttäviä toimintapisteitä, joissa aika varmasti kuluu nopeasti hauskan tekemisen merkeissä! Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ja juoksun jälkeen leikkejä voi jatkaa Eläintarhan kentällä klo 12 asti.

Kaikki mukaan Minille
Norlandia Minimarathonille ei ole alaikärajaa ja nuorimmat osallistujat voivat juosta yhdessä vaikka isompien sisarusten tai vanhempien kanssa. Ennen starttia Minin tunnelmaan johdattelee yhteisverryttelyjumpat sekä hauskanpito vaikka kilparadalla juosten tai pituutta hypäten.

Maaliin Telia 5G Areenalle
Lähtökomennon jälkeen "maratoonarit" suuntaavat yhden kilometrin mittaiselle reitille kohti Telia 5G Areenaa, jossa Minin maali sijaitsee. Kun maaliviiva on ylitetty saavat minimaratoonarit kaulaansa Mini-mitalin ja pääsevät herkuttelemaan yhteistyökumppaneidemme tarjoamilla herkullisilla välipaloilla.

TERVETULOA MUKAAN NORLANDIA MINIMARATHONILLE!