Seuraava Minimarathon juostaan keväällä 19.5.2018

Read in English

Juoksuinnostusta, yhdessä liikkumista ja iloisia muistoja Chiquita Minimaratonilla
 

Minimarathon pähkinänkuoressa:

 

  • Tervetuloa koko perheen voimin Chiquita minimarathonille Eläintarhan kentällä. Ilmoittautuminen tapahtuu osoitteessa www.minimarathon.fi.
  • Chiquita Minimarathon tuo kevääseen koko perheelle liikunnan riemua! Se on hyväntuulinen liikuntatapahtuma, jossa lapset saavat kokea leikin ohella jännittävän kisatunnelman parhaat puolet. Eläintarhan kentälle on rakennettu useita lapsia viihdyttäviä toimintapisteitä, joissa aika varmasti kuluu nopeasti hauskan tekemisen merkeissä! Paikalle kannattaa saapua hyvissä ajoin ja juoksun jälkeen leikkejä voi jatkaa kentällä.
  • Minimarathonin lähdöt tapahtumat ikäsarjoittain Eläintarhan urheilukentältä. Alueella on runsaasti toimintapisteitä, joten paikalla kannattaa olla ajoissa!
  • Kaikkien minimaratoonareiden matka on noin 1 km. Missään sarjassa ei ole ajanottoa. Pienimmät voivat juosta tai kävellä reitin aikuisen kanssa. Alle 5-vuotiaat lähtevät reitille 5 v. sarjassa. Sarjat määräytyvät syntymäajan mukaan.
  • Kilpailunumerolla saa tapahtuman palvelut. Numeron saa pitää juoksun jälkeen.
  • Kaikkien sarjojen maali sijaitsee Telia 5G-Areenalla. Maalituuletuksen jälkeen kaulaan ripustetaan mitali ja sen jälkeen siirrytään maalihuoltoalueelle, jossa on tarjolla syötävää ja juotavaa.
  • Minimarathonin osallistumismaksuun kuuluu sisäänpääsy Uimastadionille. Sisään pääsee ilmaiseksi juoksunumerolla. Huoltajat maksavat hinnaston mukaisen maksun.

Hinnat 2018

11.8.-31.10.2017 14 €
1.11.-31.12. 16 €
1.1.-15.3. 19 €
16.3.-30.4. 22 €
jälki-ilmo 24 €

Ilmoita juoksija mukaan 2018 tapahtumaan tästä linkistä